Gladsaxe Svømmehal er en stor svømmehal med 4 bassiner og gode omklædnings-faciliteter. Der er et babybassin med lavt vand, et børnebassin til små børn, et lavtvandsbassin med masser af legeredskaber til større børn, et bassin til banesvømning samt 2 vipper.

  PRO|VENTILATION har stor erfaring med ventilationsanlæg i sportsfaciliteter som svømmehaller, og har foruden Gladsaxe svømmehal også opført ventilation hos bla.

  • Greve svømmehal
  • Kildeskovhallen
  • Y
  • Z

   

  ENTREPRISEN

  PRO|VENTILATION har i hovedentreprisen indeholdende ventilation, VVS og Bygnings arbejde, opført nye ventilationsanlæg i kælderen af Gladsaxe Svømmehal.

  Der er opsat to anlæg i forbindelse med selve svømmehallen. Et anlæg på 36.000 m³/h og et anlæg på 9.500 m³/h.

  For at få anlæggene ned i teknikrummet i kælderplan, blev der gravet hul fra ydersiden af bygningen og skåret hul i kældermure.

  Der blev stillet særlige krav til anlæggenes luftflow- og temperaturnøjagtighed, for at forebygge skimmelvækst ved fugtig og stillestående luft. Derfor opsatte vi Menerga anlæg som er kendetegnende ved særlig høj kvalitet og nøjagtighed og med evnen til at skabe overtryk som sikrer ren luft i hele svømmehallen.

  Der blev udskiftet anlæg i omklædningsfaciliteterne, til nye og langt mere energieffektive ventilationsanlæg.

  ENTREPRISEN
  Fagentreprise

  ØKONOMIRAMME
  5,2 mio.

  M³/h
  35.500


  750

  ARKITEKT
  Ikke aktuelt

  INGENIØRER
  Rambøll

  Download referenceblad i PDF format

  Udvalgte referencer indenfor sportsfaciliteter