Brøndbyparken afdeling 1 består af 22  3-etages blokke.

11 af disse kaldes “tværblokke”, med 5 traditionelle opgange pr. blok og med 6 lejemål pr. opgang. De fleste af stuelejlighederne har adgang til have fra altanen.

De sidste 11 kaldes “rækkehusblokke”, og består af et 2-etages rækkehus med adgang fra gaden og have, samt en svalegang på 2. sal med opgang fra enden af blokken.

Hertil kommer et garageanlæg. Mellem blokkene er der legearealer og rekreative, grønne områder.

Der er 5 minutters gang til Brøndbyøster S-station og til butikkerne på Brøndbyøster Torv og Nygårds Plads. Afdelingen ligger ca. 15 minutters kørsel fra Københavns Hovedbanegård.

 

PRO|VENTILATION  udfører i fagentreprise ventilation for Det Sociale boligselskab Brøndbyparken afd. 1 Bredager/Gillesager.

Entreprisen udføres i ældre bygninger uden genhusning af beboerne hvorfor det stiller særlige krav til både medarbejdere samt projektstyring og dermed planlægning.

Fagentreprisen indeholder, Ventilation, isolering samt en bygningsentreprise i forbindelse med etablering af nye teknikrum i tagetagen.

Fagteknisk indeholder entreprisen 44 anlæg med tilhørende røgventilation hvoraf hvert anlæg er forsynes med 2000m2/h.

Omfanget af boliger er 856 lejligheder med ventilation i alle rum.

For at sikre succes med udførelse af entreprisen gennemføres den i tæt samarbejde med beboerrepræsentanter, arkitekter og rådgiver.

ENTREPRISEN
Ventilation, isolering

BYGHERRE
Det Sociale boligselskab Brøndbyparken afd. 1

ØKONOMIRAMME
26,6 mio.

ARKITEKT
Rubow Arkitekter

INGENIØRER
Biger Lund

ÅRSTAL
2014-

Download referenceblad i PDF format

Referenceliste boliger

[wpdatatable id=13]