Besøg www.tranedanmark.dk og læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med, eller ring til Anders Sørensen og hør nærmere.

Vil du vide mere om Trane produkter?

Anders Sørensen

 

 

 

 

 

 

Kontakt: Anders Sørensen

Lej et køleanlæg

Har du brug for at leje et køleanlæg? Vi udlejer køleanlæg til fx udendørs skøjtebaner, festivaller og lignende.

Udfyld vores spørgeskema ved at klikke på linket HER og vi kontakter dig med løsningsforslag og et tilbud.

Anlæg

Fordele ved selv at eje køleanlæg

Flere energiudbydere tilbyder fjernkøling som kan lyde attraktivt, da det er nemt og overskueligt. Men ser man på energitabet ved fjernkøling og den højere driftsudgift, er det tydeligt at en fjernkøleløsning sjældent kan betale sig. Derfor anbefaler vi oftest en løsning hvor kunden selv ejer køleanlægget og lader en servicepartner som os sørge for drift og vedligeholdelse.

Tilbagebetalingstiden på et større TRANE anlæg er ca. 4-5 år, ved fravalg af fjernkøling og den udgift denne køleenergiform ville have medført.

Ved at du selv ejer køleanlægget med en tilhørende serviceaftale, vil du på den lange bane få både den bedste og billigste løsning.

4 parametre ved valg af køleanlæg

Når man skal designe et køleproduktionsanlæg til en aktuel opgave, ud fra et kølemiddelmæssigt synspunkt, bør det ske ved en betragtning baseret på optimering af kombinationen af kravene til:

  1. Miljøvenlighed
  2. Sikker anvendelse i den valgte opstilling
  3. Økonomisk overkommelig anlægsudgift
  4. Optimering af driftsøkonomi

Alle 4 krav bør være opfyldt for opnåelse af en i sandhed bæredygtig løsning.

Professionel rådgivning og professionelt udvalg

Professionel rådgivning er vigtigt ved valg af køleanlæg, da der typisk er mange tekniske og praktiske forhold at tage højde for ved køb af nyt køleanlæg eller service og reparation af eksisterende anlæg. Foruden rådgivning er bredden i udvalget af produkter en vigtig faktor for at kunne tilbyde dig den optimale løsning. Som distributør af TRANE mm. er du sikker på at PRO|KØLETEKNIK både kan tilbyde den bedste rådgivning, samt det bedste udvalg af produkter til den bedste pris.

Store køleanlæg giver store fordele

Som TRANE distributør kan PRO|KØLETEKNIK tilbyde TRANE køleanlæg fra 250 kW til 14.000 kW.

Det betyder at du med et enkelt køleanlæg eller 2, kan betjene selv et megastort nutidigt datacenter.

Service af dit TRANE anlæg

Servicering af dit TRANE køleanlæg

Udover at være et lovkrav, er det veldokumenteret at regelmæssig servicering af dit køleanlæg er en forudsætning for opnåelse af en sikker og stabil drift og at det medfører en driftsmæssig besparelse på den lange bane.

Hyppigheden af nedbrud samt omfanget af eventuelle reparationer, nedsættes markant.

Derfor anbefaler vi alle vore kunder at de indgår en serviceaftale. Derved sørger vi for planlægning og udførelse af service og regelmæssig vedligeholdelse på jeres anlæg. Det gør at jeres anlæg altid er i drift, er indstillet korrekt, samt arbejder så energieffektivt og miljørigtigt som muligt.

Har du i dag et køleanlæg fra TRANE, tilbyder PRO|KØLETEKNIK service og regelmæssig vedligeholdelse.   Da vi er den danske distributør, kan vi garantere de bedste priser på reservedele, samt konkurrencedygtige priser på service og reparationer.

 

Kontakt Anders Sørensen så skræddersyr vi en serviceaftale til dit TRANE anlæg