PRO|VENTILATION står for ventilationen i den nye K.B. hal, hvilket vi er utroligt stolte af. K.B. Hallen er en historisk hal som desværre nedbrændte i 2011. Men nu genopstår K.B. Hallen. Ikke som en tro kopi af den oprindelige hal; men i en tidssvarende arkitektonisk fortolkning, der bygger videre på den historiske arv.

K.B. Hallen bliver en top-moderne multi funktions arena med nye, effektive og fleksible rammer, der både indretningsmæssigt, akustisk og teknisk lever op til de krav, der skal indfries for at genindtage positionen som hovedstadens førende koncert- og kulturarena. Og det er absolut ambitionen. K.B. Hallen ejes fortsat af Kjøbenhavns Boldklub.

Som koncertsted får K.B. Hallen en publikums kapacitet på 4.900 personer og fleksible konfigurationer for siddende events fra 1.500 til 3.000 personer. Som sportsarena rummer K.B. Hallen 2.500 tilskuere til ATP tennis og konfigurationer for bl.a. håndbold, volleyball og badminton. Som konference venue giver auditoriet og de 4 konference lokaler en fleksibilitet og facilititer som imødekommer de krav, man kan forvente af en topmoderne multi funktions arena.

K.B. Hallens nye rammer giver bedre forudsætninger for at levere og opleve ekstraordinære præstationer end nogensinde. Bygningen er tegnet og bygget til at skabe de optimale betingelser for begivenheder af enhver slags. Sport, musik, messer, konferencer. Produktionsfaciliteterne er state of the art.

Vi er allerede godt igang med at montere ventilationsanlæg og kanaler og glæder os til at se K.B. Hallen få et nyt liv.